Qui sóm

Com que som un equip petit, mantenim una bona comunicació sobre els casos que atenem cada una dels membres, cosa que ens permet d’estar a l’altura en situacions agudes i cròniques dels nostres pacients, encara que hagin estat atesos per la companya. Discutim i avaluem juntes els casos difícils i ens complementem estupendament. Tot i així, cadascuna té els seus interessos específics.

El nostre equip

 Alex

 

És una veterinària de gran experiència en tot tipus de casos. Cada any assisteix almenys a tres cursos de formació continuada. Amb el temps n’ha fet uns quants!

 

Treballa normalment amb medicina al·lopàtica, i ha tractat molts casos amb molt d’èxit. Però si la medicina convencional no ofereix més ajuda, es pot recórrer a l’acupuntura i la fisioteràpia.

 

Li agraden molt les teràpies alternatives i sempre busca “alguna cosa més”. Practica la comunicació especial amb els animals i té formació per treballar al nivell energètic si ho vol el client. Es dedica especialment a la medicina geriàtrica i medicina pal·liativa.

 

També s’encarrega d’animals de granja, sanejaments, control de plagues, informes de nucli zoològic i qualsevol cosa relacionada amb el benestar animal.

 

És cirurgiana amb quinze anys d’experiència, disciplina que va fomentant amb cursos i formació continuada, així com amb un contacte constant amb col·legues amb més experiència.

Núria

 

Té un interès especial en la dermatologia i li agrada la medicina interna i la cirurgia. Li encanta el laboratori i tot allò que es pot fer amb un microscopi; així doncs, ella s’encarrega de fer les proves complementàries que ajuden a trobar un diagnòstic i el tractament més adequat per al pacient.

 

Abans de venir a Sant Pere de Riudebitlles va treballar en alguns centres del Baix Llobregat, tot i que bona part dels seus coneixements i experiència els va adquirir fent una estada d’uns quants anys a Anglaterra i Escòcia. Constantment va fent cursos de formació continuada per estar al dia i oferir el millor servei.

 

Atén amb bon humor, empatia i paciència les necessitats dels nostres pacients i clients, ajudant sempre a trobar les millors solucions a petits i grans problemes.

Isa

 

Organitza l’agenda i la botiga. Atén amb gran professionalitat el telèfon i ajuda amb amor els pacients que necessiten una mà de subjecció extra. Escolta amb atenció i sempre està disposada a trobar una solució a qualsevol problema de logística i aprovisionament.

 

Com que som una empresa familiar podem donar un servei individualitzat i adaptat a cada client i pacient. Gràcies a la formació continuada de tots els que treballem aquí, ens encarem amb tot tipus de situacions amb gran professionalitat sense oblidar-nos que el nostre amor pertany als “peluts”.

 

L’acompanyem a vostè i el seu animal de companyia durant tot el camí, des de la primera trobada fins al seu últim viatge.

 

Escoltem les seves necessitats específiques i intentem ajudar-lo a aconseguir una qualitat de vida millor per al seu animal i una adaptació més bona entre els animalons i la resta d’integrants de la seva família.

Els nostres col·laboradors

 

El Veter Centre, hospital veterinari d’Igualada, és el nostre centre de referència. Allà hi derivem les urgències i proves diagnòstiques que no podem atendre nosaltres. Ens refiem del bon equip de veterinaris del Veter Centre, amb un gran coneixement i professionalitat. Hi tenim una comunicació excel·lent, la qual cosa ens permet poder acompanyar el pacient i client encara millor.

 

Laboratoris Immunovet i el seu equip de veterinaris ens són d’una gran ajuda en la interpretació de les proves laboratorials, per poder-ne treure el màxim d’informació.


 

C/Bruc 6, bajos
08776 Sant Pere de Riudebitlles

Barcelona

 

 centrovetalex@gmail.com


938997704 938997704

Versión para imprimirVersión para imprimir | Mapa del sitio
© Centro de Veterinaria Alex