Els nostres serveis

Cirugia General

Duem a terme cirurgies generals ambulatòries. La cirujana conta amb 15 anys d’experiència en els quals ha participat en numerosos cursos, tant de cirurgia com d’anestesiologia.

Dermatologia

Fem visites a domicili si es concerten amb uns dies d’antelació. No solem fer, com a norma general, domicilis urgents.

Ecografia

Comptem amb un modern aparell d'ecografia que ens permet diagnosticar malalties abdominals, dur a terme controls de gestació i inclús la presa de mostres per analitzar.

Etologia

L’especialitat veterinària dels problemes de comportament. Ajudem a enfrontar els problemes més comuns i a educar els cadells. També asesorarem si l’animal requereix visitar a un educador caní.

Medicina Interna

Diagnòstic, tractament i seguiment de les malalties de les vostres mascotes. Des d'una gastroenteritis fins a malalties hormonals com la diabetis.

Medicina preventiva

Oferim pautes de vacunació adaptades a les necessitats de cada mascota, adaptada a la vida que porta i a les seves necessitats específiques.

Neurologia

Duem a terme exàmens neurològics bàsics i atenem pacients epilèptics segons els mètodes més moderns.

Odontologia

Prevenció de l'aparició de placa dental. Realitzem cirugies de neteja de bucal i extraccions de peces dentals.

Oftalmologia

Diagnòstic, tractament mèdic i cirugia de les patologies oculars més freqüents.

Proves laboratorials

Cree un aspecto moderno y contemporáneo en su hogar. Amplia variedad de sillones modernos de importantes diseñadores de todo el mundo.

Radiologia

Disposem d´un aparell de raigs X digital, per millorar els diagnòstics en aquells casos on sigui necessari: traumatologia, cardiologia, aparell respiratori, etc.

Terapies alternatives

Són un suport excel·lent en el tractament de nombroses malalties. Sobretot les apliquem per millorar la qualitat de vida dels pacients crònics o com a tractament pal·liatiu. Comprèn des de la fisioteràpia, homeopatia, implants d’or i teràpia neural.

Domicilis

Fem visites a domicili si es concerten amb uns dies d’antelació. No solem fer, com a norma general, domicilis urgents.Introduce aquí una breve descripción.

C/ Bruc 6, baixos
08776 Sant Pere de Riudebitlles

Barcelona

 

 centrovetalex@gmail.com

 

93 899 77 04

616 99 43 13

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Centro de Veterinaria Alex