Què oferim

Al Centre Veterinari Alex oferim els serveis següents:

 

Acupuntura: És un suport excel·lent en el tractament de nombroses malalties. Sobretot l’apliquem per millorar la qualitat de vida dels pacients durant processos crònics o com a tractament pal·liatiu.

 

Vacunacions: Li explicarem i oferirem la pauta vacunal indicada per al seu animal, adaptada a la vida que porta i a les seves necessitats específiques.

 

Plans nutricionals: Li confeccionarem plans nutricionals específics per a les diferents èpoques del desenvolupament i fases de rendiment de la vida del seu animal.

 

Cirurgia general: Duem a terme cirurgies generals. El cirurgià ha participat en nombrosos cursos, tant de cirurgia com d’anestesiologia, i té més de 10 anys d’experiència en l’àmbit quirúrgic.

 

Ecografia: Recentment hem incorporat un equip ecogràfic que ens permet millorar el diagnòstic, sobretot en l’àmbit de la medicina interna i l’obstetrícia.

 

Proves laboratorials: Anàlisis coprològiques,d’orina, de sang, cultius, antibiogrames, etc. Fem moltes proves amb la finalitat d’arribar a un diagnòstic definitiu.

 

Etologia: Si el seu animal de companyia té un problema de comportament, parli’ns-en. L’ajudarem a trobar-hi una solució. L’ideal és parlar-ne abans que el seu comportament esdevingui un veritable problema. El diagnòstic precoç i el reconeixement de factors de risc és la nostra especialitat.

 

Dermatologia: Tenim una veterinària amb un interès especial per la dermatologia al nostre consultori.

 

Medicina interna: Amb experiència i coneixement diagnostiquem i tractem, amb gran èxit, problemes de medicina interna.

 

Oftalmologia: Els tractaments de diferents malalties oculars són el nostre pa de cada dia.

 

Neurologia: Duem a terme exàmens neurològics bàsics i atenem pacients epilèptics segons els mètodes més moderns.

 

Fisioteràpia i recuperació: Aplicant nous mètodes i donant taules d’exercicis, supervisant els resultats periòdicament, som pioneres de la zona en fisioteràpia.

 

Odontologia: Neteges de boca i extraccions de peces desvitalitzades, així com medicina preventiva de la salut bucal.

 

Reproducció: Ajudem i acompanyem la mare des del dia de la concepció fins al moment del part.

 

Pediatria: Pensem que una de les nostres funcions principals és supervisar el desenvolupament sa de l’animal en creixement, detectant possibles fonts de problemes abans que siguin un problema greu que no es pugui solucionar.

 

Geriatria: És l’etapa més vulnerable de la vida, tant físicament com mental. Disposem de molts mitjans medicinals, conductuals i preventius per fer de la tercera edat l’època daurada.

 

Domicilis: Fem visites a domicili si es concerten amb uns dies d’antelació. No solem fer, com a norma general, domicilis urgents.

 

Radiologia: En breu disposarem d´un aparell de Raigs X digital, per millorar els diagnòstics en aquells casos on sigui necessari: traumatología, cardiología, aparell respiratori, etc.

C/Bruc 6, bajos
08776 Sant Pere de Riudebitlles

Barcelona

 

 centrovetalex@gmail.com


938997704 938997704

Versión para imprimirVersión para imprimir | Mapa del sitio
© Centro de Veterinaria Alex