Benvinguts i benvingudes al nostre món

 

La nostra especialitat real és acompanyar-los a vostès i el seu animal de companyia durant tot el meravellós camí des de la primera trobada fins a l’últim viatge.

 

El Centre Veterinari Alex som un equip dedicat a treballar per optimitzar el benestar de tots els seus companys de la llar.

 

Escoltem les seves necessitats específiques i intentem ajudar-los a aconseguir una qualitat de vida i una adaptació millors entre els animals i la resta d’integrants de la família.

 

Al Centre Veterinari Alex resolem els problemes de salut del seu animal gràcies als nostres coneixements mèdics, que mantenim sempre actualitzats gràcies a l’assistència a cursos i la formació continuada.

 

Protegim els seus éssers estimats, som especialistes en zoonosi i vetllem perquè el desenvolupament vital del seu animal i de la resta de la família sigui el més idoni possible.

 

Som especialistes en medicina preventiva i integrativa.

Som especialistes en medicina geriàtrica i pal·liativa.


Com a centre de confiança, de veterinaris de capçalera, l’orientem i l’acompanyem si el seu animal necessita la intervenció d’un especialista (traumatòleg, oncòleg, oftalmòleg…).

Versión para imprimirVersión para imprimir | Mapa del sitio
© Centro de Veterinaria Alex